SMART SERVICE

 Www.SmartService.Mk

КЛИЕНТИ

UNI PUB
UNI PUB
UniPub / Kocani
Trend Caffe
Trend Caffe
Trend/Skopje
DejaVu
DejaVu
DejaVu / Skopje
Astera Lounge Bar
Astera Lounge Bar
Astera Lounge Bar / Skopje
Wall Street
Wall Street
Wall Street / Gradiška
Gasthof Sauerwald
Gasthof Sauerwald
Gasthof Sauerwald / Germany
Gallery Pub
Gallery Pub
Gallery House Pub / Prilep
TCC Grand Plaza
TCC Grand Plaza
TCC Grand Plaza / Skopje
Fitness House
Fitness House
Fitness House / Skopje
GET Caffe
GET Caffe
GET Caffe & Lounge Bar / Skopje
СКОПСКО
СКОПСКО
Skopsko Pivara Skopje
Прилепска Пивара
Прилепска Пивара
Zlaten Dab / Prilep

ПОДОБРА УСЛУГА

Со Smart Service се зголемува брзината на услугата и се олеснува работата на келнерите.

ЗАДОВОЛНИ ГОСТИ

Со Smart Service гостите се задоволни од брзата и квалитетна услуа бидејки не чекаат многу време за порачка и плакање на сметката.

ПОГОЛЕМ ПРОФИТ

Со Smart Service  имате брза и квалитетна услуга и задоволни гости со што ви се зголемува профитот од 10-30% според нашите статистики

Искуството покажа ПОБРЗА, ПОДОБРА, УНИКАТНА услуга и грижа.

А вие го зголемувате бројот на задоволни гости

ПРОИЗВОДИНАЈНОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

tasteri1

casovnici

displeji

dodatoci

Што можеме да сториме за Вас?!

Да ги зголемете вашите приходи

Нашето искуство досега покажува дека приходите на нашите клиенти им се зголемени од 10-35% ,

Да имате повеќе задоволни гости

Задоволни гости значи позитивни комплименти и зголемување на лојалноста кај гостите.

Поголем обрт на гости

Им обезбедуваме на вашите гости полесен начин на  порачивање  и плаќање, со што се прави простор за доаѓање на нови гости.

Поефикасен кадар

Вашиот персонал да им пружи квалитетна услуга на гостите, наместо да губат време насекаде,освен таму кај што е најмногу е потребно

Достапност

Ние сме компанија со многу пристапни цени.Грубо кажано, ако еден инсталиран тастер продава еден пијалок повеќе од предходно ,тој тастер е повеќе од исплатен за вас…

Адаптирани кон вашите потреби

Нашите производи се направени  да се вклопат во  вашиот постоечки ентериер  на објектот , и можност да се приспособат кон вашиот бренд или стил

Квалитет и сигурност

Ние имаме разбирање за важноста од подолгото користење на опремата, цело време секој ден. Сите производи од нас се квалитетни и трајни, и ке ве служат долг временски период

...Доколку се случи

Многу ретко некој наш производ да има некој проблем или потреба од општо одржување, но сите наши договори вклучуваат целосен сервис, што значи го одржуваме целиот систем,секој ден за вас.

EnglishFrenchGermanMacedonian